Switch to English

Bulevardul Garii, Brasov

Locatie: intersectia Strada Bulevardul Garii - Strada Harmanului, Brasov
Nr. imobile:1 bloc locuinte, 2 scari, regim de inaltime 2S+8E+M
Nr. apartamente: 78 (28 apartamente cu 1 cameră, 42 apartamente cu 2 camere şi 8 apartamente cu 3 camere).

Descriere: blocul va avea doua niveluri la subsol si doua scari cu câte 39 de apartamente pe fiecare scara, boxe pentru fiecare apartament si adapost antiaerian la subsol, centrala de bloc proprie, ghena si câte doua lifturi pentru fiecare scara, care coboara pâna la primul nivel de subsol. Toate locuintele vor fi decomandate, iar la parter va fi amenajata o camera speciala pentru depozitarea bicicletelor si carucioarelor.

Utilitati: Primaria Municipiului Brasov va realiza din fonduri proprii viabilizarea terenului (retelele de utilitati, drumurile, parcarile si spatiile verzi).

Teren: terenurile aferente blocurilor vor fi date in folosinta beneficiarilor pe toata durata existentei constructiilor, contra unei taxe de utilizare anuale sau a unei redevente (in cazul concesiunii terenurilor) ale caror cuantumuri vor fi stabilite de Primaria Municipiului Brasov.

Termen de finalizare: locuintele vor fi realizate in termen de doi ani de la data semnarii contractelor de construire si a deschiderii finantarii de catre bancile creditoare.

Preturi: preturile estimative, cu TVA inclus, pentru apartamentele din acest amplasament sunt urmatoarele:

·        garsoniera - 26.500 de euro;

·        apartament cu 2 camere - 38.000 de euro;

·        apartament cu 3 camere – 52.000 de euro.

La aceste preturi se adauga si costul boxelor de la subsol, estimat la 2.300 de euro.

IMPORTANT! Persoanele interesate se pot adresa reprezentantului ANL din Municipiul Brasov, doamna Gabriela Mandai, la numarul de telefon  0724.56.70.58.

Descarca lista planuri