Switch to English

Carieră

ANUNȚ EXAMEN PROMOVARE

Anunț privind examenul de promovare în grad profesional imediat superior celui deținut a personalului contractual din cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe Direcția Monitorizare și Construcții Locuințe - Compartiment Urmăriri și Recepții Execuție Lucrări


01 APR 2020 Citeste tot
ANUNȚ EXAMEN PROMOVARE

Rezultate privind examenul de promovare în grad profesional imediat superior celui deținut a personalului contractual din cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe, Direcția Juridică și Contencios, Serviciu Contencios.


28 JAN 2020 Citeste tot
ANUNȚ EXAMEN PROMOVARE

Rezultate privind examenul de promovare în grad profesional imediat superior celui deținut a personalului contractual din cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe, Direcția Economică – Compartiment Contabilitate.


28 JAN 2020 Citeste tot
ANUNȚ EXAMEN PROMOVARE

Anunt privind examenul de promovare în grad profesional imediat superior celui deținut a personalului contractual din cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe, Direcția Economică – Compartiment Contabilitate.


09 JAN 2020 Citeste tot
ANUNȚ EXAMEN PROMOVARE

Anunț privind examenul de promovare în grad profesional imediat superior celui deținut a personalului contractual din cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe, Direcția Juridică și Contencios, Serviciu Contencios.


09 JAN 2020 Citeste tot
1 2 3 4 5 6 7 8