Limba Romana

Henri Coandă - Infrastructure

In prezent, alimentarea cu energie electrica a ansamblului Henri Coanda este disponibila  numai in cazul beneficiarilor care au a incheiat un contract cu furnizorul de energie – compania Enel.

Urmare a demersurilor efectuate de catre ANL, SC COVI CONSTRUCT 2000 SRL, operatorul licentiat pentru distributia gazelor naturale pentru zona Voluntari a cartierului, a obtinut Acordul de Acces nr. 130/25.04.2013, care prevede solutia de alimentare cu gaze naturale  a obiectivului cartier Henri Coanda – zona Voluntari din str. Campul Pipera,  FN, orasul Voluntari, judetul Ilfov. Acesta prevede ca SC COVI CONSTRUCT 2000 SRL va realiza extinderea retelei publice, cu conditia incheierii contractelor de racordare si achitarii integrale a tuturor  tarifelor de racordare de catre toti beneficiarii amplasamentului pe zona Voluntari. Lucrarile sunt in derulare, fiind realizat tronsonul de la statia Tunari la artera Erou Iancu Nicolae. De asemenea, SC COVI CONSTRUCT 2000 SRL a demarat actiunea de obtinere a autorizatiei de construire, prin depunerea cererii pentru certificat de urbanism pentru realizarea retelei de gaze in interiorul cartierului in data de 11 martie 2014, desi doar circa 40% din beneficiari au achitat tariful  necesar. Reteaua de alimentare cu gaz a zonei Voluntari a fost executata pana la marginea cartierului.

Urmare a demersurilor efectuate de ANL catre DISTRIGAZ SUD Retele SRL, operatorul licentiat pentru distributia gazelor naturale pentru zona sector 1 Bucuresti a cartierului, s-a obtinut Acordul de Acces nr. 33034/18.10.2013. Conform acordului, extinderea retelei publice se va realiza de catre SC DISTRIGAZ RETELE SRL, dar va depinde de depunerea cererilor pentru acordarea accesului la sistemul de distributie a gazelor naturale si incheierea contractelor de racordare aferente extinderii propuse. In prezent, circa 60% din beneficiarii din zona Sector 1 au depus cererea la Distrigaz. In urma licitatiei organizate de DISTRIGAZ SUD Retele SRL, SC AVI PROD GRUP SRL a demarat actiunile de proiectare si obtinere a  acordurilor si avizelor necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire. ANL sprijina aceasta actiune, punand la dispozitie toate documentele solicitate de proiectant.

Implementarea distributiei de gaze  in cartier se va efectua in corelare cu investitiile Primariei Municipiului Bucuresti care are ca obiect sistematizarea cartierului. Reteaua de gaze se poate executa dupa realizarea canalizarii, care se efectueaza la adancime si care face obiectul de investitie al Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, pentru a se evita posibilele accidente pe timpul executiei.

Primaria Generala a Municipiului Bucuresti a organizat licitatia publica pentru realizarea retelei de apa si canalizare, iluminat public si drumuri, „Realizarea retelelor publice de alimentare cu apa, canalizare, iluminat public si a drumurilor aferente ansamblului Henri Coanda” care s-a adjudecat in data de 14.01.2014, termenul de proiectare fiind de 67 zile lucratoare, iar cel pentru realizarea lucrarilor fiind de 265 de zile lucratoare de la ordinul de incepere al autoritatii contractante. Termenele pot fi modificate prin acte aditionale in functie de conditiile concrete ce se vor intalni pe teren in timpul lucrarilor.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henri Coandă - Infrastructure

INFORMARE PRIVIND RACORDARE LA RETEAUA DE GAZE 13.03.2014 Descarca
NOTIFICARI RETURNATE Descarca
ACORD 33034/18.10.2013 - DISTRIGAZ Descarca
CERERE RACORDARE DISTRIGAZ Descarca
TARIFE COVI Descarca
NOMENCLATURA STRADALA SECTOR 1 CARTIER HENRI COANDA Descarca
NUMEROTARE POSTALA SECTOR 1 CARTIER HENRI COANDA Descarca
PLAN NUMEROTARE POSTALA SECTOR 1 CARTIER HENRI COANDA Descarca
ADRESA PMB PRIVIND FINALIZARE LICITATIEI Descarca
INFORMARE PRIVIND RACORDAREA LA RETEAUA DE GAZE 2.10.2015 Descarca
CERERE RACORDARE GAZE S.C. COVI CONSTRUCT 2000 SRL Descarca
INFORMARE PRIVIND RACORDAREA LA RETEAUA DE GAZE 25.11.2015 Descarca
INFORMARE BENEFICIARI CARE AU NOTATĂ URMĂRIREA IMOBILULUI ÎN CARTEA FUNCIARĂ Descarca
INFORMARE DERULARE CONTRACTE PROIECTARE ȘI EXECUȚIE UTILITĂȚI ȘI HCGMB NR. 8/2016 Descarca
INFORMARE PRIVIND RACORDARE LA RETEAUA DE GAZE 09.03.2017 Descarca
INFORMARE PLAN DE NUMEROTARE POȘTALA SECT. 1 ȘI VOLUNTARI Descarca
INFORMARE BRANSAMENT SI STADIU REALIZARE RETEA ENERGIE ELECTRICA 23.03.2017 Descarca
INFORMARE BENEFICIARI STADIU LUCRĂRI RETEA GAZE 30.03.2017 Descarca
INFORMARE REF. DEMERSURI OBTINERE ACORD ACCES LA RETEAUA DE GAZE 13.04.2017 Descarca
ADRESA PMB PRIVIND STADIUL EXECUȚIEI LUCRĂRILOR DE UTILITĂȚI CARTIER COANDĂ 20.08.2019 Descarca
ADRESA PMB PRIVIND STADIUL EXECUȚIEI LUCRĂRILOR DE UTILITĂȚI CARTIER COANDĂ 06.01.2020 Descarca
ADRESA PMB PRIVIND STADIUL EXECUȚIEI LUCRĂRILOR DE UTILITĂȚI CARTIER COANDĂ 05.02.2020 Descarca
ADRESA PMB PRIVIND STADIUL EXECUȚIEI LUCRĂRILOR DE UTILITĂȚI CARTIER COANDĂ 3.06.2020 Descarca