Limba Romana

Termeni si conditii

ACCEPTAREA CONDITIILOR 

www.anl.ro este site-ul oficial al Agentiei Nationale pentru Locuinte (denumita in continuare "ANL") pentru a asigura transparenta si o mai buna intelegere a activitatilor ANL.

Utilizarea site-ului www.anl.ro (denumit in continuare "site") presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos.
Termenii si conditiile pot fi modificate in orice moment de catre administratorul site-ului, denumit in continuare "Administrator", fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori".
Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.
Accesand si navigand pe acest site, Utilizatorii accepta implicit, termenii de utilizare descrisi in continuare.
In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestui serviciu.


DESCRIEREA SERVICIILOR
Prin intermediul sectiunilor sale, site-ul www.anl.ro ofera Utilizatorilor informatii, acte normative, decizii, hotarari, reglementari si stiri referitoare la ANL.
Ce este un serviciu electronic?
In cadrul siteului www.anl.ro, un serviciu electronic reprezinta o resursa oferita prin Internet cu scopul de a imbunatati procesul de comunicare dintre cetateni si ANL.

Exista doua tipuri de servicii electronice oferite de www.anl.ro:
• servicii de informare, care asigura cetatenilor, presei sau altor factori interesati acces usor si eficient la informatii, facilitand consultarea documentelor emise de catre ANL;
• servicii de comunicare interactiva ("Contact si asistenta"), care permit un mai bun contact cu cetatenii, cu societatea civila si cu alti factori interesati, folosind mecanisme de tip feedback, cu scopul de a imbunatati serviciile si activitatile ANL.


NEANGAJAREA RASPUNDERII

Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va incerca in cel mai scurt timp, corectarea acestora.

Informatia oferita:
• este exclusiv de natura generala;
• nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata;
• poate contine legaturi web spre alte site-uri aspura continutului carora ANL nu detine nici un control si pentru care nu isi asuma nici o responsabilitate.

Un document disponibil pe site nu reproduce in mod obligatoriu textul unui document oficial.
Numai documentele si actele normative publicate pe hartie de catre organele abilitate sunt considerate autentice.
Administratorul nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.
De asemenea, nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site.
Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, Utilizatorii accepta ca Administratorul va fi absolvit de orice raspundere.
Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrange si asupra obligatiei ANL de a respecta legislatia in vigoare si nu poate exclude obligatiile Guvernul Romaniei impuse de lege.


REGULI GENERALE 
Administratorul siteului declara urmatoarele:
• va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului siteului;
• va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de alta natura) pentru functionarea in bune conditii a siteului; cu toate acestea, pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre Utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;
• pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica conditiile si termenii de utilizare.